ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ:Φυλλάδιο του Super Market




Εκτός κι αν γέννησες προχθές,δεν είναι και για σένα κάτι το νέο φαντάζομαι,πως τελικά τα καλύτερα παιχνίδια με τα παιδιά τα κάνει κανείς  με αντικείμενα του σπιτιού που δεν είναι παιχνίδια!
Βλ. αμήχανη στιγμή,όταν η θεία Ευτέρπη έχει ξοδέψει τη μισή της σύνταξη για να πάρει στο βλαστάρι σου ό,τι πιο ακριβό κατάφερε να της προωθήσει η πωλήτρια του παιχνιδάδικου,περιμένει να πάρει γι' "ανταμοιβή" τις φωνές από ένα εκστασιασμένο νήπιο κι εκείνο ασχολείται εδώ και 10 λεπτά με το περιτύλιγμα.Αντε και την κορδέλα...

Βροχερός καιρός τώρα τελευταία και πώς να περάσει η ώρα με τον μικρό Ταρζάν;

Μια ασχολία που αρέσει και στους δυο μας είναι να "ψωνίζουμε" και να "μαγειρεύουμε" με τις βοήθεια των διαφημιστικών φυλλαδίων των super market..
Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα τέτοιο φυλλάδιο,κάτι που προφανώς έχεις ήδη στον κάδο ανακύκλωσής σου,ένα ψαλίδι και ένας μαρκαδόρος.

Διαλέγουμε τί θα αγοράσουμε,το κυκλώνει με το μαρκαδόρο και μετά προσπαθεί να το κόψει.Ετσι εξασκεί και το χεράκι στο να χρησιμοποιεί μαρκαδόρο και ψαλίδι.Ακόμα δυσκολεύεται,αλλά είναι εκτός των άλλων μια πολύ καλή εξάσκηση για λεπτή κινητικότητα.

Προχθές θέλαμε να "φάμε" μακαρόνια με κιμά.Βρήκαμε τα μακαρόνια,τον κιμά και το τυρί,τα κόψαμε και μετά τα "μαγειρέψαμε".

Κι όλη αυτή η "προετοιμασία" μας κράτησε απασχολημένους κανένα μισάωρο.
Ε...Δεν είπα ότι περνάμε και ώρες με αυτό το παιχνίδι...Αλλά το μισάωρο για εμάς είναι άθλος.

4 σχόλια:

  1. Ναι συμφωνώ!!!
    Εμείς ζωγραφίζουμε ένα καρότσι σούπερ μαρκετ και κολλάμε μέσα τα ψώνια μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ωραιο!Η δικη σου βερσιόν περιέχει κ κόλλα μεσα!Τώρα εγώ να το τολμήσω ή...θα κλαίω μετα...?

      Διαγραφή
  2. Μπράβο βρε κορίτσι με τις ιδέες σου!!! Μία χαρά είναι και το μισαωρο, τι λες τώρα;! Λοιπόν, θα το παίξουμε και εμείς με το κορίτσι μου που ούτως ή άλλως τρελαίνεται με μαρκαδόρους και κόψιμο με ψαλίδι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μωρέ μια χαρά είναι το μισάωρο,απλά συνήθως διαβάζουμε κάτι άρθρα που τελειώνουν "παίζαμε για ώρες!" κι αναρωτιέσαι μετά τι κάνεις λάθος!!!

      Διαγραφή

Έλαααα,δε θέλει πολύ click click!
Αν δεν μου γράψεις,πώς θα ξέρω ότι πέρασες από δω?!

Blogging tips