ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΙΜΩΝ των προϊόντων των SUPER MARKET



http://www.freedigitalphotos.net/


Το έκανα για προσωπική χρήση,αλλά σκέφτηκα τόσος κόπος να μην πάει στράφι...
Σε πολλούς θα φανεί χρήσιμο.

Εδώ και αρκετά χρόνια έχω στραφεί κυρίως στα no name προϊόντα των super market,καθώς οι τιμές είναι πολύ χαμηλότερες.Επίσης για πάρα πολλά από αυτά γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι παράγονται από τις μεγάλες,γνωστές εταιρίες.Για τα υπόλοιπα που δε γνωρίζω,φαντάζομαι ισχύει κάτι αντίστοιχο,καθώς τόσο μεγάλη παραγωγή μόνο μια μεγάλη εταιρία μπορεί να τη βγάλει.Ασε που αν κοιτάξεις προσεκτικά τις συσκευασίες και τις συγκρίνεις με τις αντίστοιχες γνωστές μάρκες, πολλές φορές καταλαβαίνεις ποια εταιρία το παράγει!

Τις δύο πρώτες εβδομάδες του Απριλίου συνέκρινα τις τιμές σε κάποια βασικά προϊόντα των brands των super market στα οποία ψωίζω.Κάποια στιγμή θέλω να τσεκάρω και τα προϊόντα 365 του Βασιλόπουλου.Οταν το κάνω θα επανέλθω.

Προς το παρόν στη διάθεσή σου το αρχείο που έφτιαξα εδώ.

Επειδή  η κάθε εταιρία έχει διαφορετικές συσκευασίες,διάλεγα πάντα τη μεγαλύτερη συσκευασία που έβρισκα και σημείωνα την τιμή ανά κιλό/λίτρο ή τεμάχιο,ανάλογα με το προϊόν.Δεν αφορούν δηλαδή τιμές συσκευασίας!



1 σχόλιο:

  1. Πολύ χρήσιμο, αλλά ήθελε πολλή δουλειά για να το φτιάξεις και νομίζω θέλει και πολλή δουλειά για να ψωνίσεις βάση αυτού! Δεν ξέρω αν τα καταφέρνεις!
    Επειδή όμως λες για no name, να σου πω πως κατά τη γνώμη μου τα χαρτικά του Σκλαβενίτη (τα Γλάρος) είναι εξαιρετικά, όπως και τα εβαπορέ και τα ζυμαρικά τόσο του Σκλαβενίτη όσο και του Βασιλόπουλου (αυτά τα δύο μάρκετ έχω κοντά μου).

    Καλή βδομάδα
    Ελένη
    https://myfortysomethingworld.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έλαααα,δε θέλει πολύ click click!
Αν δεν μου γράψεις,πώς θα ξέρω ότι πέρασες από δω?!

Blogging tips